päivitetty 7.3.2023

Maksutavat

Akustiikkataulu.fi-verkkokaupassa on käytössä Paytrail Oyj:n tarjoamat maksutavat.

-Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

-Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto.

-Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club.

-Mobiilimaksaminen: palvelustamme löytyy MobilePay sekä Siirto.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Kuitti tilauksesta ja maksusta toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Toimitustavat

Akustiikkataulu.fi-verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen kuljetusliikkeitä. Kuljetusvaihtoehtoina ovat nouto noutopisteestä ja kotiinkuljetus. Noudettavat tuotteet toimitetaan asiakkaan lähimpään Postin, R-Kioskin tai K-marketin noutopisteeseen. Noutopisteeseen toimitettavat tilaukset toimitetaan tuotteesta riippuen Postin postipakettina tai DB Schenker noutopistepakettina. Suurille tuotteille, joiden pituus on yli 1,5 metriä, on mahdollista käyttää vain kotiinkuljetusta. Toimitamme lähetyksiä vain Suomeen.

Hinnat

Voimassa olevat hinnat on ilmoitettu verkkokaupassa. Valuuttana käytetään euroa (EUR, €). Akustiikkataulu.fi-verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Toimituskulut

Toimitus on ilmainen noutopisteisiin. Toimituskulut ilmoitetaan tilauksen yhteydessä ennen maksua.

Toimitusaika

Varastossa olevat valmiit tuotteet, joita ei muokata asiakkaan toivomusten mukaan, toimitetaan normaalisti 1-4 arkipäivässä tilauksen ja maksun vastaanottamisesta, ellei tuotteen tiedoissa muuta mainita. Jos tilaamasi tuote on loppunut, toimitusaika voi olla pidempi.

Mittatilaustuotteet ja kaikki tuotteet joita muokataan tai modifioidaan asiakkaan tilauksen perusteella, esimerkiksi taulut omalla kuvalla, toimitetaan asiakkaalle 7-30 päivän kuluessa, ellei muuta ole tilauksen yhteydessä tai tuotteen tiedoissa mainittu.

Akustiikkataulu.fi ei vastaa välillisistä tai välittömistä kustannuksia, jotka aiheutuvat tilauksen toimittamisen viivästymisestä.

Asiakkaan erityisvastuu ja huolellisuus tilausvaiheessa ja painoaineiston toimituksessa

On asiakkaan vastuulla huolehtia siitä, että hänen toimittamansa aineisto on riittävän laadukasta tilattuun työhön. Tilatessaan esimerkiksi akustiikkataulun tai muun tuotteen omalla kuvalla painettuna, asiakas vastaa siitä, että hänen tilauksen yhteydessä toimittamansa painoaineisto on kelvollista ja tarpeeksi laadukasta. Asiakkaan tulee myös huolehtia siitä, että tilauksen yhteydessä toimitetut tiedostot ovat oikeassa suunnassa. Akustiikkataulu.fi ei vastaa virheestä, jossa asiakas on tyytymätön painetun kuvan laatuun tai tarkkuuteen, joka johtuu asiakkaan toimittaman aineiston laadusta. Tilaamalla asiakas ymmärtää, että painetussa tuotteessa kuvan värit ja laatu voivat toistua eri tavalla kuin kuvaruudulta.

Asiakaspalvelumme antaa tarvittaessa neuvoja ja mielipiteen asiakkaan toimittaman aineiston laadusta, mutta siitä huolimatta asiakas vastaa aina viimekädessä itse siitä, että kuva ja sen laatu sopivat hänen käyttöönsä.

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle 7 arkipäivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Kuljetusvaurioista, jotka ovat havaittavissa pakkauksen ulkopuolella, on tehtävä maininta rahtikirjaan heti tilauksen toimituksen yhteydessä. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Asiakas ei saa kuljettaa, siirtää tai asentaa tai muuten ottaa käyttöön tuotetta, joka on vaurioitunut kuljetuksessa tai jossa on valmistusvirhe. Uusi tuote toimitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

Vaihto- ja palautusoikeus

Akustiikkataulun tuotteilla on 30 päivän maksuton palautusoikeus kuluttaja-asiakkaille. Voit avata tuotepakkauksen ja tutustua tuotteeseen. Asiakas ei voi kuitenkaan esimerkiksi kiinnittää tuotetta. Palautettavien tuotteiden on oltava myyntikuntoisia ja käyttämättömiä.

Mittatilaustuotteet ja kaikki tuotteet joita muokataan tai modifioidaan asiakkaan tilauksen perusteella, esimerkiksi taulut kuvapainettuna, eivät kuitenkaan sisällä palautus- tai peruutusoikeutta. Tällaista tilausta ei voida myöskään muuttaa tilauksen jälkeen, mikäli Akustiikkataulu.fi on jo aloittanut tuotteen valmistamisen. Jos emme ole vielä aloittaneet tilauksesi valmistusta, voit tehdä tilaukseen muutoksia olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

Palautettavien tuotteiden on oltava myyntikuntoisia ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Palauttaminen on asiakkaalle ilmaista.

Mikäli asiakas on valinnut maksutavaksi laskun tai osamaksusopimuksen, ja mikäli tuote palautetaan myöhään tai mikäli tästä maksutavasta aiheutuu muita kuluja (mm. viivästymiskorko), ei Akustiikkataulu.fi vastaa näistä kuluista vaan palauttaa asiakkaalle ainoastaan tuotteen ostohinnan.

Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava palautusoikeuden käyttämisestä ennalta asiakaspalveluun asiakaspalvelu@akustiikkataulu.fi. Asiakaspalvelu antaa ohjeet tuotteen palauttamiseksi.

Jos asiakas palauttaa tuotteen käyttäen vaihto- ja palautusoikeuttaan, hyvitetään asiakkaalle koko tuotteen arvo, mutta ei mahdollisia toimituskuluja.

Tilauksen noutamatta jättäminen kuljetusliikkeen noutopisteestä ei ole tilauksen peruuttamista, ja tästä syystä palautuvasta tilauksesta aiheutuvat kulut (25 euroa) veloitetaan asiakkaalta.

Maksuton palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita. Yritysasiakkaiden kohdalla palautuksesta veloitetaan 35 € + alv käsittelykulu.

Peruuttamisoikeuden vaikutukset

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa Akustiikkataulu.fi-verkkokauppa palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset viimeistään 30 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä tilauksessa.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 7 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 7 päivän määräajan päättymistä.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja alkuperäisessä kunnossa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki tuotemerkinnät ja -laput. Palautettava tuote ei saa olla muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.

Noutamatta jätetty tilaus

Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus. Mikäli asiakas jättää noutamatta tilaamansa tuotteet, tai hän ei yrityksestä huolimatta vastaanota kotiinkuljetettua tilausta, peritään häneltä lähetyksen palauduttua takaisin Akustiikkataulu.fi-kaupalle 25,00€ toimitus- ja käsittelymaksua.

Palautusohje:

Mikäli asiakas palauttaa tuotteen, on asiakkaan otettava yhteys lisäohjeita varten asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@akustiikkataulu.fi. Toimitamme sinulle osoitelapun, jonka voit kiinnittää pakkaukseen.