Tältä sivulta löydät vastauksen useimpiin kysymyksiin, joita meiltä kysytään usein.

Millaisen kuvan voin tilata akustiikkatauluun?

Lyhyesti: millaisen tahansa. Voimme painaa valokuvan, tekstiä, grafiikkaa, taidetta tai logon. Sallitut tiedostomuodot ovat jpeg, pdf, tif, svg ja png.

Miten suuri kuva pitää olla / millainen resoluutio kuvassa pitää olla?

Kuvan resoluutiolle ei ole ala- tai ylärajaa. Resoluutio kuitenkin vaikuttaa siihen, miten tarkka ja laadukas taulusta tulee.

Kuva painetaan levyn pintaan erittäin korkealla 1200 DPI tarkkuudella (47 px/mm). Kuvan tarkkuutta rajoittaa siksi ainoastaan lähettämäsi tiedoston laatu. Vähimmäissuositus on 20 pikseliä per 1 cm. Esimerkiksi 80 x 80 cm akustiikkatauluun tulostettavan kuvan kannattaa olla vähintään 1600 x 1600 px, jotta kuva näyttää hyvältä n. 2 metrin etäisyydeltä.

Voiko matkapuhelimella otetusta kuvasta teettää taulun?

Kyllä voi. Olemme toimittaneet useita kuvatauluja, joihin on painettu matkapuhelimella (esim. iPhone) otettu kuva. Jopa suuria 240 cm x 120 cm tauluja on tehty puhelimella otetuista kuvista.

Minkä väriselle levylle akustoivat kuvataulut painetaan?

Kuva painetaan levylle, jonka pinta ja reunat ovat puhtaan valkoisia. Tällä tavalla lopputulos on samanlainen, kuin jos kuva painettaisiin valkoiselle paperille.

Saatavilla on myös vaihtoehto, jossa painamme kuvan grafiitinharmaalle levylle. Tällä tavoin kuva tulostuu muuten normaalisti, mutta kuvataulun reunat jäävät tumman harmaiksi.

Millainen pinta painetuissa akustiikkalevyissä on?

Painettujen akustiikkalevyjen pinta on melko sileä ja tasainen. Pinta kestää hyvin hankausta, kosketusta eikä siitä lähde väriä.

Haluan akustiikkataulun erikoismitoilla, onnistuuko se?

Onnistuu. Klikkaa tästä, niin pääset tilaamaan akustiikkataulun omilla mitoillasi yhden senttimetrin tarkkuudella.

Tilasin taulun omalla kuvalla, mutta kuvan lähetyksessä oli ongelmia tai se epäonnistui

Jos kuvan lähettämisessä on ongelmia, ei hätää. Ota yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@akustiikkataulu.fi, niin katsotaan asiaa tarkemmin. Voit lähettää kuvan jälkeenpäin myös sähköpostin avulla.

Haluan tilata suuren määrän tuotteita, voinko saada alennusta?

Jos tilaat kerralla normaalia suuremman määrän tuotteita, voit mahdollisesti saada erikoistarjouksen. Ole yhteydessä asiakaspalvelu@akustiikkataulu.fi.

Mitä toimitustapoja on käytössä?

Ilmainen toimitus Postin noutopisteisiin

Kotiinkuljetus onnistuu kaikkiin tilauksiin. Kotiinkuljetus on pakollinen tilauksiin, joissa on yli 2 metriä pitkiä tuotteita.

 

 

Missä tuotteenne valmistetaan?

Akustoivat taulut painetaan Suomessa.