Asennusliima 330 ml

19,90 

Piilokiinnityslista akustiikkapaneelille

29,00 

U-profiili akustiikkapaneelin kiinnitykseen

19,90 

Hanki hyvät kiinnitystarvikkeet akustoivien kuvataulujen ja akustiikkalevyjen kiinnitykseen

Meiltä saat varmaksi testatut liimat ja kaksipuoliset teipit akustiikkalevyjen kiinnittämiseen.

Valikoimassa on kaksipuolista vaahtoteippiä, jota on saatavilla 2 metrin, 4 metrin, 8 metrin ja 33 metrin rullissa. Koska tarjoamme kiinnitysteippiä monessa eri mitassa, saat sinun tarvitsemasi määrän etkä maksa ylimääräistä.

Kaksipuolinen kiinnitysteippi toimii siten, että teippi painetaan akustiikkalevyn takapuolelle koko taulun tai akustiikkapaneelin levyisinä raitoina. Raidat on hyvä laittaa noin 40-50 cm välein, jolloin kiinnitysteippiä tulee aina tarpeeksi ja kiinnitys on pitävä. Teipistä poistetaan suojaliuska, ja sitten se painetaan puhtaaseen seinään. Seinä voi olla maalattua kipsilevyä tai betonia, tapettia, lasikuitutapettia, metallia, jopa puuta. Teipistä ei jää liimatahroja kiinnityspintoihin.

Akustiikkalevyn kiinnitysliimalla kiinnittäminen on suoraviivaista ja nopeaa. Myymme 330 ml liimatuubeja. Yksi tuubi riittää kiinnittämään noin 3-5 neliömetrin verran akustiikkalevyä seinään tai kattoon. Levitä liimaa akustiikkalevyn takapuolelle raitoina ja paina levy seinään kiinni. Kun levy on seinässä kiinni, sinulla on vielä jonkin verran aikaa jäätää kohtaa tai suoruutta. Paina 30-60 sekuntia, jonka aikana syntyy alkutartunta. Lopullinen kiinnittyminen tapahtuu kahden päivän aikana.

Akustiikkalevyn kiinnitysliima on hajutonta ja sillä on M1-sisäilmaluokitus, eli siitä ei tule hajua tai haitallisia yhdisteitä sisäilmaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää akustiikkalevyjen kiinnityksestä, ota yhteys asiakaspalveluun, me kyllä autamme sinua.