Myymillämme akustiikkapaneeleilla ja akustiikkalevyillä poistat helposti kaikua kaikista tiloista, esimerkiksi olohuoneesta, toimistosta, studiosta tai kotiteatterihuoneesta.

Akustiikkalevymme ovat korkealuokkaista materiaalia, jolla on erinomainen vaimennuskyky ja laadukas ulkonäkö. Valitse alta sinulle mieluisin akustiikkalevy.

Valitse laadukas akustiikkalevy

Markkinoilla on hyviä ja ei niin hyviä akustiikkalevyjä. Kannattaa valita hyvin, niin saat kerralla hyvän materiaalin.

Mistä tunnistaa laadukkaan akustiikkalevyn?

Akustointituotteita tehdään monista eri materiaaleista. Osa niistä sopii tarkoitukseensa hyvin, osa vielä paremmin. Eniten eroja on akustiikkalevyjen ulkonäössä ja hinnassa. Yleensä vähiten eroavaisuuksia eri tuotteiden välillä on vaimennuskyvyssä.

Laadukas akustiikkalevy on

Kestävää. Myymämme akustiikkalevyt ovat sitkeää tavaraa, ja ne kestävät hyvin iskuja, hankausta ja kolhuja. Hyvä puoli on myös se, että levyt kestävät uudelleenasennuksen ja kuljetuksen muutossa. Ne voivat siis pysyä mukanasi pitkään.

Stabiilia. Valikoimassamme olevat akustiikkalevyt on valmistettu yksinkertaisesta materiaalista, joka ei muutu kemiallisesti. Ne ovat siksi hajuttomia ja turvallisia.

Hienon näköistä. Tulet varmaan asentamaan akustiikkalevysi tai -paneelisi näkyvälle paikalle. Kannattaa siksi varmistaa, että niiden ulkonäkö on miellyttävää.

Valikoimastamme löytyy valkoista akustiikkalevyä, harmaata akustiikkalevyä sekä erilaisia kuvioituja akustiikkapaneeleita, joilla voit tyylitellä sisustusta.